HATOBJEKT

Jag fullkomligt HATAR sidan av kylskåpet där det hänger en massa bråte. Det är så fult och gör hela köket fult. Jag hatar den som sätter dit alla saker med hemska kylskåpsmagneter. Det är jag själv som gör det. Jag avskyr det. Problemet är bara att det är saker som jag inte vet vart annars jag ska göra av. Det är påminnelser till tandläkaren, information från dagis, något fint födelsedagskort, en rolig bild, en kalender som är viktig att ha, räkningar, en kärleksförklaring, en vinstlott, en lista från fiskbilen. Såna saker som är viktiga att ha lätttillgängliga. Men jag har ingen annanstans att ha det! Ingen bänk. Ingen byrå som jag kan belamra. Ingenting. Det är redan fullt. Så vad fan ska jag göra?

Tapeten





Jag har en plan om att placera in bilder i artiklarna... men jag måste sova på saken ett tag först.

Den där magkänslan

Hade på känn att någonting var fel med Henry. Bara på grund av små olikgheter hos honom. I morse bestämde vi oss för att ringa vårdcentralen. Mycket riktigt - dubbelsidig öroninflammation. Så nu är jag och gossen hemma resten av veckan. Skönt att få ett svar. Skönt att magkänslan stämmer. Snart är vår buse på G igen.



Och appropå den där magkänslan. usch nu börjar magen verkligen vara i vägen. Däremot är hormonerna under kontroll. Det är skönt att få lagoma doser av besvär för annars skulle ingen kvinna i världen skaffa fler än ett barn.