Omdöme: G-

Jag har ingen vidare tur med tanterna från föräldrautbildningen och bvc. Tror ni att deras besök flöt på lätt och smärtfritt? Nej nej nej. Henry som alltid är hur snäll som helst ville helt plötsligt inte vara ifrån mig alls. Han ville inte äta. Han ville inte sova. Han ville inte ligga i vagnen.
Tanterna var rädda för katter. Katterna ser man vanligtvis knappt under dagen men nu skulle dom minsann vara på och jättenära HELA TIDEN. Dom hoppade upp i deras famnar och började slåss bakom ena tantens rygg. C som har varit med på alla besök under hela graviditeten var ju på jobbet, jag tyckte inte han behövde åka hem för det här. Men oj då, tyckte tanterna. Det var ju konstigt att han inte var hemma ungefär. Enda gången han inte varit med.
Ingenting gick som planerat.
När tanterna skulle åka kom dom inte iväg med bilen, den ena fick knuffa på.

Vi har nog tur om dom inte kommer och tar Henry ifrån oss snart! :D

Besiktning och inspektion

Idag ska jag och Henry bli inspekterade minsann! Vi får nämligen hembesök av Barnavårdscentralen. Så nu gäller det att vi sköter oss så Henry inte hamnar på barnhem.
Vi har tillexempel påskpyntat lite:Henry är nybadad och laddad:Nu ska vi gå och göra i ordning lite fika så vi kan muta tanten med hjortronkaka om hon inte är nöjd med oss.

Nybliven mamma

Det känns underbart. Visst är jag lite trött av att ge mat några gånger varje natt och att det ibland tar flera timmar att lyckas ta sig till toaletten och borsta tänderna. Men varje gång jag tittar på honom så är alla problem som borta. Att en sån liten krabat kan vara så underbar. Det är verkligen det mest fantastiska jag har varit med om.
Fortfarande håller vi på att öva upp vår vardag tillsammans. Vi blir bättre och bättre på att hinna med mer än bara varandra. Snart hör vi av oss.

Än en gång, tack för alla kommentarer!! Det är så roligt att läsa.