Del 2: Mamma

Så känns det. Det känns som att vi har kommit in i en ny fas. Barnen är inte längre babysar. Dom är små personer med egna funderingar och viljor. Det sistnämnda hade det kunnat vara lite mindre av. Men tiden består inte bara av blöjbyten nå mer. Det är ibland riktig härlig kvalitetstid. Faktiskt har jag lite separationsångest över att sommaren är slut och att vi inte ska vara tillsammans hela dagarna nå mer. Jag kommer sakna mina bästa vänner. Jag vet att vi snart är inne i gängorna igen.

Idag har jag tillbringat min sista semesterdag med Henry och Milda. C har jobbat men är hemma med dom resten av veckan.

Kvällsvy på hundpromenaden

En av de sista kvällarna

Snart är semestern slut. Vi börjar smygjobba i slutet på veckan. Det känns faktiskt bra. Jag tänkte skriva helt ok, men det känns bättre än så. Vi har haft härliga dagar tillsammans och börjar ändå bli lite rastlösa nu. Våra hjärnor har fått den vila som behövs. Nu behöver vi få tänka på mer än nöjen.
Vi har heller inte bråkat något. Man har ju läst tidningarna om semesterbråken som kan komma. Hos oss har dom inte infunnit sig. Solen har varit strålande och badvattnet varmt. Fast vi har ju några till dagar på oss. ;)

Idag hade vi Gällivarebesök. Så himla trevligt. Både föräldrar och barn. Det är så roligt att se småttingarna leka.

Imorgon ska vi jobba här hemma. Har haft lite koma de senaste dagarna. Det har varit så varmt. Men nu ska det bli sämre väder så då ska vi göra ett ryck.