Inte helt 100

Jag hatar att inte vara mig själv helt och hållet. Nu har det kommit över mig. Jag avskyr att inte kunna röra mig hur jag vill. Att inte orka. Jag tror jag är vanliga S och gör saker som jag vanligtvis gör. Sedan misslyckas jag. Eller misslyckas inte men är sedan helt slut. Efter i helg är jag helt förstörd. Det känns som om jag gjorde slut på all power-S. Även om vi var ett gäng som tog hand om hela kursen så var det ändå för mycket för mig. Jag ska försöka lova mig själv att ordinera vila. Kalla det väntan.

Vi har börjat boa!

Finaly! Nu är vi äntligen som mängden enligt expertisen. Dessutom är vi ju omfödande föräldrar som enligt expertisen har total kontroll. Så mycket kontroll att de kommer antagligen att kicka ut oss från BB innan svettdropparna torkat. Just nu balanserar jag mellan total kontroll och total kaos. Jag känner mig helt oförberedd samtidigt som att jag är helt förberedd.

Mors dag

Idag är det alla mammors dag. Jag som också är mamma tänkte fira den dagen tillsammans med min mamma. En dag att unna sig lite lyx.